Drabužiai

Oksana Pikul Jasaitienė tapo kalėdines “Aleksejėvič Adam CLOTHING“ kolekcijos veidu!

By  | 

Oksanos komentaras: Kalėdų metas – nepaprastai šiltas ir mano labai laukiamas metų laikas! Todėl mano mylimam ir talentingam draugui Adamui pasiūlius įgyvendinti jo kuriamų rūbų šventinį įvaizdį labai apsidžiaugiau, aš taip pat buvau jo pirmosios kolekcijos veidu. Mielai sutikau perteikiau tą pakilią, žaismingą ir šventišką nuotaiką, manau nuotraukos pavyko ypač linksmos ir šventiškos. Esu didelė jo kūrinių gerbėja dėl kokybės ir smagių, originalių užrašų ant megztukų ir maikučių! Aš jau žinau kuo pasipuošiu šventinį vakartą kartu su savo šeima!

Adam Aleksejėvič komentaras: Ištikrųjų gan keista pristatyti kalėdinę kolekciją lapkričio mėnesį, o ji nufotografuota buvo dar spalio gale, kai lauke buvo dar bobų vasara. Tačiau šiais metais nusprendžiau neskubėti ir šventinės nuotaikos rūbeliais, bei dovanomis, pasirūpinti iš anksto. Pasirūpinau ir šventiniu įpakavimu, tad dovaną beliks padėti po eglute. Pristatau šventinius džemperius ir vieną naujieną – kalėdinę pižamą. Kas gali būti smagiau už kalėdinės pižamos vilkėjimą šventinį kalėdų rytą? Džemperiukai yra unisex, tad puikiai tiks tiek moterims ir vyrams iš 100% medvilnės. Visus šventinės fotosesijos užkulisius galite pamatyti ir nuotaikingame filmuke.

Apskritai dirbant su Oksana geros nuotaikos niekada netrūksta. Kaip ir pernai, taip ir šiemet, šventinės fotosesijos, šiais metais kolekcijos veidu, pasirinkau ją. Kaip smagu, kad 2014 metais, fotosesijos metu užsimezgusi draugystė su Oksana nesibaigė – Oksana visada sutinka stotis prieš mano objektyvą, fotografuoju visos Jos šeimos šventes, jaučiu jos pasitikėjimą mano skoniu – visos fotosesijos stilizavimu rūpinuosi asmeniškai aš.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.