Mada

5 populiariausi šaltojo sezono kepurių modeliai vaikams

By  | 

Šaltuoju metų laiku kepurė – neatsiejama garderobo dalis, kuri vėjuotą rudenį ar žiemą yra ne tik puiki stiliaus detalė, bet ir išsigelbėjimas nuo netikėto peršalimo. Pasižiūrėkime, kokie galvos apdangalai bus populiariausi 2019-2020 metų šaltąjį sezoną tarp darželinukų, pradinukų ir vyresnių klasių moksleivių?

Tradicinio modelio kepuraitė. Tai bene populiariausias kepurių modelis, patikimai saugantis vaiko galvą ir ausis šaltuoju metų laiku, kuris gali būti tiek apsmukęs, tiek standžiai stovintis ir išlaikantis savo formą, tiek prigludęs bei lengvai gaubiantis vaiko galvą. Toks galvos apdangalas puikus pasirinkimas kasdienai, nes jis pasiūtas taip, kad idealiai tiktų įvairių galvos formų ir veido bruožų žmonėms. Šaltąjį sezoną geriausia rinktis storesnio medvilnės audinio ar vilnonę kepuraitę, kuri patikimai saugos vaiko galvą nuo šalčio ir vėjo.

Ieškantys įdomesnių tradicinio modelio kepurių savo vaikams, tėveliai turėtų atkreipti į šiemet ypač madingas „Buboo¨ prekinio ženklo „Fashionista¨ kepuraites mergaitėms, dekoruotas tinkleliu ir kaspinėliu. Ji puikiai tiks tiek darželį pradėsiančiai lankyti mergytei, tiek prakutusiai pradinukei, tiek žaismingai paauglei, norinčiai išsiskirti. Tuo tarpu berniukams puikiai tiks ir patiks kelerius metus iš mados viršūnių nesitraukiančios „Bear¨ stiliaus kepurės, puoštos meškiuko ausytėmis. Šie dekoro elementai, neabejotinai patrauks visų aplinkinių dėmesį į jūsų mažąjį stileivą ar būsimą stiliaus ikoną.

Šalmukai. Tai „2 in 1“ galvos apdangalas – kepurė ir šalikas viename, užtikrinsiantis, kad ausys ir kaklas būtų maksimaliai apsaugoti net ir šalčiausią metų dieną. „Buboo¨ prekės ženklas sulaužė stereotipą apie negražius ir senamadiškus šalmukus, sukurdami ne tik patogius, bet ir stilingus galvos apdangalus, kurie yra su prailgintu kaklu, medvilniniu pamušalu ir apvadėliu aplink veidą. Jie labiausiai tiks jaunesnio amžiaus mokyklinukams bei darželinukams, kurie tokią kepurytę mokės užsidėti patys.

Aviatoriaus kepurė. Šaltesniems orams vis labiau skverbiantis į mūsų kraštus į madą grįžta ir dažnam žinomos rusiškos arba aviatoriaus stiliaus kepurės, su atvartu priekyje ir ausimis. Šio modelio kepurės tinkamiausios šatu oru ir dažniausiai pasiūtos iš tikro ar dirbtinio kailio arba odos. Jos ypač patogios pradinių klasių moksleiviams ar darželinukams, nes puikiai saugo ausis nuo vėjo, o galvą nuo šalčio tuo pačiu suteikdamos ypatingą stilių.

Beretė – viena iš labiausiai prie mokyklinės uniformos derančių stiliaus detalių, tad nenuostabu, kad 2019-2020 metų šaltąjį sezoną jos bus ne ką mažiau populiarios moksleivių tarpe nei kitos aukščiau išvardintos. Šį rudenį bei žiemą bus madingos tiek veltinio audinio, tiek megztos beretės, kurios ne tik atrodys patraukliai ir stilingai, bet ir jaukiai apgobs vaiko galvą puikiai šildydamos. Įdomu tai, kad beretę galima mūvėti net keliais skirtingais būdais: uždėtą aukštai ant pakaušio, pakrypusią ant šono arba nusmukusią ant kaktos. Kaskart vis kitaip užmauta beretė sukurs vis naują įvaizdį.

Skrybėlės. Šiemet madingos pačių įvairiausių siluetų ir stilių skrybėlės, pradedant kibirėlio formos kepuraitėmis ar fedoromis ir užbaigiant išraiškingomis skrybėlėmis plačiais bryliais. Šaltajam sezonui idealiai tiks megztos, kailinės ar iš veltinio audinio pagamintos skrybėlės, pasižyminčios minimalistiniu dizainu arba priešingai – dekoruotos šmaikščiomis ausytėmis, išraiškingais kaspinais, blizgučiais, karoliukais arba stilingais tinkleliais.

Visi šie patarimai padės tiems, kam kepurė yra kur kas daugiau nei tik funkcinė garderobo detalė. Tinkamai parinkta ir prie vaiko stiliaus bei gyvenimo būdo priderinta kepurė ne tik patikimai saugos vaiko galvą šaltuoju metų laiku, bet ir sukurs unikalų stilių, kurio pavydės visi aplinkiniai.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.