Drabužiai

Lietuviškoji „Ms.Mermaid“ sukūrė pirmuosius stilingus drabužius keliautojoms

By  | 

Viso pasaulio kūrėjai nestovi vietoje ir stengiasi atrasti vis naujų dalykų, stebinančių šiuolaikines stileivas. Įdomių naujienų turi ir lietuviškos paplūdimio mados prekių ženklas „Ms.Mermaid“ – jo kūrėja nuo šiol puoš ne tik įvairaus kūno sudėjimo moteris pliaže, bet ir kelionių metu – pristatoma pirmoji loungewear kolekcija.

„Ms.Mermaid“ dizainerė Agnė Misevičienė vystydama mylimą veiklą stengiasi užpildyti apleistas nišas madoje bei atsižvelgti į savo kūrybos gerbėjų poreikius.

Taip po gausybės užklausų, ar ji nežada sukurti laisvalaikio drabužių linijos, galiausiai gimė ir ji: „Vis dažniau ėmiau girdėti merginų nuogąstavimus, kad sportinį kostiumą reikėtų palikti sportui ir aktyviai veiklai, o skrydžių metu ar ramiai poilsiaujant norisi atrodyti solidžiau, bet ir jaustis nevaržomai. Taip nuolat keliaujančios mano klientės ir  paskatino šių gaminių atsiradimą“.

Patogūs ir kokybiški drabužiai pirmiausia skirti kelionėms bei poilsio akimirkoms, tačiau stilingi gaminiai puikiai tinka ir kasdienai. Siluetai kupini apgaulės: nors kirpimai stilingi, visada jausitės patogiai ir laisvai. „Vis dar tęsiame tradiciją kurti išskirtinę kokybę ir nedaryti kompromisų gamyboje. Tokius dalykus daro greitoji mada, o mes atidžiai renkamės, tikriname medžiagas ir iki detalių tobuliname siluetus. Gaminiai skirti kelionėms, tačiau yra universalūs ir plačiai pritaikomi. Koloritas – klasikinis: juoda, ryški raudona ir nepakeičiama šlapio smėlio – kreminė. O kaip bus ateityje, padiktuos mūsų stilingųjų undinių klubas“, – sako Agnė.

Pristatyti pirmąją laisvalaikio drabužių liniją pasirinkta modelis Karolina Pukelienė, jau anksčiau priešais fotoobjektyvą pozavusi su šio prekių ženklo maudymosi kostiumėliais. Karolina ne tik kvapą gniaužianti klasikinė gražuolė, bet ir ypač fotogeniška moteris: „Kameros ją myli, o dirbant kartu visos užduotys einasi itin sklandžiai ir produktyviai. Karolina – tikra profesionalė, turinti įgimtą charizmą, – gražių žodžiai modeliui K.Pukelienei negaili kūrėja. –  Fotosesijose dalyvaujančios moterys trumpesniam ar ilgesniam laikui tampa „Ms.Mermaid“ veidu, todėl atsakingai renkamės ir akcentuojame ne vienkartines tendencijas ir mados įgeidžius, o klasikinį grožį ir vidinę eleganciją“.

Pati Karolina priduria, kad sugrįžti prie pozavimo jai miela širdžiai ir priešais fotografų blykstes  jaučiasi atsipalaidavusi. „Jaučiuosi laiminga dirbdama kartu su Agne ir prisidėdama prie šio prekių ženklo augimo. Jauku, patogu ir šilta – neatsispyriau ir aš šios kolekcijos apdarams ir namo parsivežiau net tris skirtingus komplektus!” – pasipildžiusi garderobą naujienomis džiaugiasi modelis.

Nuotraukos – Darius Tarėla

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.