Renginiai

Žaidimų festivalis GameOn 2019 – jau šį savaitgalį

By  | 

Lapkričio 16-17 dienomis „Litexpo“ parodų rūmuose penktąjį kartą vyks didžiausias žaidimams skirtas renginys Lietuvoje ir Baltijos šalyse – GameOn, pasiūlysiantis žaidimų mėgėjams įvairių veiklų.

Trys didžiulės Litexpo salės šiemet skirtos įvairių žaidimų demonstravimui. Bus galima sužaisti tiek naujus garsiausių studijų darbus kaip Hideo Kojima sukurtą „Death Stranding“ar „Call of Duty: Modern Warfare“, tiek ir susipažinti su nepriklausomų kūrėjų žaidimais, tarp kurių net 10 naujausių Lietuvoje sukurtų žaidimų. Į pramogų zoną visai šeimai šiemet pakvies „Robotikos akademija“. Be užsiėmimų su robotais, organizacija šiemet pristatys naujovę – ugdymo programą naudojant kompiuterinius žaidimus, tokius kaip „Minecraft“, „Roblox“, „Fortnite“ ir kitus žaidimus.

Pagrindinė renginio scena bus skirta esporto turnyrams, kurių šiemet vyks net penki. Tradicinis žvaigždžių mačas vyks neįprastame, bet, tikėtina, daug smagių akimirkų suteiksiančiame žaidime – „Minecraft“. Taip pat „GameOn“ dalyvių laukia cosplay kostiumų pasirodymai ir konkursai, konferencija žaidimų kūrėjams bei besidomintiems plačiąja žaidimų kultūra. Trečią kartą įvyks ir grandiozinis koncertas „GameOn Live“, kuriame orkestras, choras ir įvairūs kviestiniai muzikantai ir solistai atliks kūrinius ne tik iš žaidimų, bet ir filmų. Tiesa, šiemet šis koncertas skirtas ne renginio uždarymui, o atidarymui ir įvyks jau šį vakarą, 19:00 „Litexpo“ 3-ioje salėje.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.