Grožis

Natūralios priemonės, kurios padės apsaugoti veido odą žiemos metu

By  | 

veidoprieziuraApie kosmetines priemones ir kremus, kurie padės apsaugoti mūsų jautrią veido odą šaltuoju metu laiku, jau rašėme. Dabar būtų pats laikas pakalbėti, kaip prie odos apsaugos mes galėtume prisidėti natūraliomis priemonėmis bei kasdieniniais veiksmais.

  • Nepamirškite gerti daug skysčių, tai ypatingai svarbu žiemos metu, kai veido oda yra linkus sausėti. Vanduo padės išlaikyti drėgmę.
  • Kaip jau ir esame minėję anksčiau – pamirškite šaltą vandenį. Veido odą žiemą plaukite tik su šiltu vandeniu, taip mažiau ją žalosite.
  • Kartą per savaitę nepamirškite veido valymo su švelniu šveitikliu, po kurio rekomenduojama naudoti gerai drėkinantį veido kremą. Šveitiklį pasidaryti galite ir namų sąlygomis: sumaišykite cukrų su kokosu aliejumi.
  • Natūralūs aliejais – puiki pagalba veido odai šaltuoju metu laiku. Išbandykite vakare odą negausiai patepti kokosų, avokadų, jojobos, alyvuogių ir kitais aliejais.
  • Išbandykite natūralias namines kaukes, kurios padės apsaugoti bei atgaivinti jūsų veido odą:

Normaliai veido odai tiktų tokia kaukė: šaukštą skysto medaus sumaišykite su 8 lašeliais citrinos sulčių ir šiek tiek avižinių miltų, palaikykite apie 20 minučių;
Sausai veido odai pabandykite vieną kiaušino trynį sumaišyti su šaukštu medus ir šaukštu augalinio aliejaus;
Mišriai veido odai – vieną sutrintą bananą sumaišykite su grietinėle ir palaikykite šią masę ant veido apie 30 minučių

1 Comment

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.