Dizainas

Merginų svajonių kambarys

By  | 

Modernumu ir jaunatviškumu spinduliuojantis kambarys, kupinas šilčiausių ir jaukiausių tesktūrų, ant sienų pakabintos nuotraukos, primenančios nuostabiausius gyvenimo momentus ir pastelinių spalvų tonai, sukuriantys tobulo kambario įvaizdį. Užsienio blogerės mielai dalinasi savo kambario sprendimais, ir dalina patarimus,kaip susikurti norimą erdvę. Apžvelkime erdves,kurios daugumai iš mūsų merginų yra svajonių kambarys.

Tikriausiai viena žymiausių mados, stiliaus blogerių – Zoella. Jaunystėje dirbusi kaip interjero konsultantė, mergina žino ir domisi naujausiomis interjero tendecijomis. Jos kambaryje parinkti pasteliniai, švelnūs tonai suteikia subtilaus moteriškumo, kuris yra derinamas su rožinės spalvos vario elementais, bei pilkais tonais.Kelios akcentinės spalvos nesukuria monotoniško jausmo , o kaip tik jam suteikia gyvumo.

Mr. Kate daugumai žinomas kaip moteriškų aksesuarų prekinis ženklas. Jo įkūrėja Kate Albrecht – interjero dizainerė, kuri išsiskiria savo moderniu mąstymu, nebijo eksperimentuoti ir derinti kontrastingus daiktus.Jos kambarys išsiskiria drąsiais raštais, auksiniais ir variniais elementais (šviestuvai, vazos, padėklai). Dekoratorė pasižymi savo kurtais interjero akcentais, atliktais D.I.Y. technika (angl. „Do it Yourself“), ir naudoja juos savo kuriamuose projektuose. Jos miegamasis yra kupinas pilkų tonų , kurie sukuria vientisumą, ir ramybės pojūtį. Dizainerė ypač mėgsta naudoti pagalves, bei įvairių tekstūrų audinius, kurie suteikia šiltumo, bei jaukumo. Viskas yra užbaigiama paveikslais, įmantrių formų šviestuvais, aksesuarais.

Lengvumas, gaivumas, subtilus moteriškas pojūtis perpintas modernia klasika. Stilistės Chriselle Lim miegamajame vyrauja ramūs, pilki tonai , kurie yra derinami su tamsaus medžio grindymis. Pati stilistė teigė,kad pagrindinė idėja – sukurti jaukumą ir subtilumą reprezentuojantį kambarį, kuriame dominuotų modernios klasikos elementai, šviesūs tonai, aukso spalvos elementai, suteikiantys patalpai rafinuotumo , bei elegancijos. Patalpoje yra išlaikomas vientisumas, juntamas ramybės pojūtis.

Blogerės teigė, kad kurdamos kambario interjerą stengėsi atsižvelgti į svarbiausią aspektą – atmosferą. Būtent naudojant šviesius ir pastelinius tonus, derinant juos su augalais, medžiagomis, bei akcentais yra išgaunamas vientisumas, kuris reprezentuoja ramybę, kurioje galima būtų kurti ir svajoti.

Tekstas – Dizainerė Laura Vanagaitė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.