Renginiai

Festivalyje „Loftas Fest’21”: Evgenya Redko koncertas šeštadienį ir moteriško desanto vedina elektroninės muzikos naktis šokiams iki paryčių

By  | 

Rugsėjo 9 – 12 dienomis vyksiantis nemokamas festivalis „Loftas Fest” šeštadienį džiugins akustinės muzikos mėgėjus, tačiau nestokos ir alternatyvios muzikos garsų.

Vienas laukiamausių šeštadienio pasirodymų, tai 2019 metais „M.A.M.A.” apdovanojimuose laimėjusi metų proveržio titulą Evgenya Redko. Bendradarbiaujant su populiariausiais Lietuvos atlikėjais, 2019 metais atlikėja išleido singlą „Deivės”, kuris iškart patraukė gerbėjų dėmesį. Nuo tada, kai buvo išleistas pirmasis jos singlas, Evgenya „YouTube” surinko milijonus peržiūrų, o kiekviena jos išleista daina tapo alt-pop hitu.

Koncertuodama daugiausia lietuvių kalba, ji dainuoja melodijas, kurios suteikia sąžiningą ir autentišką suvokimą apie kasdienes situacijas, emocijas ir moterų įgalinimą. Muzika daro savo magiją tiek triukšmingame klube, tiek ausinėse vėlai vakare. Šalia Evgenyos Redko tą patį vakarą ant scenos lips ir Agnė Šiaulytė – Petunija bei Giedrė. Trys šeštadienio viešnios ruošia neregėtus pasirodymus ir žada, kad bus malonių netikėtumų bei daug geros muzikos.

Festivalio organizatoriai pastebi, kad šiais laikais, dauguma festivalių grupių ar atlikėjų sąraše pagaili vietos moteriškos lyties atstovėms. Festivalis kasmet stengiasi sukviesti kuo daugiau skirtingų žanrų atlikėjų, nuo live iki DJ, kad kiekvienas lankytojas atrastų sau mielą vietą šokiui ar muzikos klausymui. Elektroninės muzikos mėgėjams „Loftas Fest” šeštadienio programoje šokti kvies ir aikštelę dominuos moteriškoji lytis. Nuo hipnotiško Ingaja pasirodymo iki šokių visą naktį, pasitinkant saulę, su atlikėjomis „Samanta”, „Anna Hanna”, „Miju” ir kitais gerai žinomais bei pažįstamais vardais.

Festivalis „Loftas Fest” vyks rugsėjo 9-12 d. Iš viso festivalyje veiks 7 scenos, kuriose pasirodys daugiau kaip 60 atlikėjų ir didžėjų. Šalia muzikos, lankytojų lauks tradiciniu tapęs naujų gatvės meno galerijos „Open Gallery” darbų pristatymas, muziejus, ekskursijos, naktinis kinas, maisto kiemas „Open Kitchen” bei pramogos visai šeimai.

Visi festivalio renginiai yra nemokami, tačiau būtina registracija.

Renginį remia Vilniaus savivaldybė ir Lietuvos Kultūros taryba.

Festivalio organizatoriai primena, kad festivalio metu bus laikomasi visų Pasaulinės sveikatos organizacijos ir valstybės institucijų rekomendacijų bei bus tikrinamas galimybių pasas.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.