Drabužiai

Wear Mad by July naujoji kolekcija “Black Vanilla”

By  | 

Untitled-Session00288 copy

Klasikinė juoda ir elegantiški, gundantys, prigludę bei tuo pačiu pašėlę naujosios “Wear Mad by July” kolekcijos BLACK VANILLA modeliai yra skirti toms, kurios per šventes nesilaiko taisyklių bei nekonkuruoja su šventiškai žybsinčia Kalėdų eglute. Jie yra skirti toms, kurios kiekvieną derinį ar siluetą derina prie savo individualaus charakterio ir nuotaikos.

Būti stilinga -tai laisvė ir fantazija. Dėl šios priežasties, BLACK VANILLA kolekcija siūlo atrasti tokį šventinį derinį, kuris nevaržytų ir taptų antra oda, po kuria slepiasi išskirtinė asmenybė. Visai nesvarbu, ar jaučiatės pašėlusia, madinga, miesto šurmulį dievinačia gundytoja, o galbūt iki šiol esate sužavėta “Dior” stiliaus sijonėliais, kurie grakščiai išryškina liemenį ir taip priverčia kokektuoti net pačią kukliausią moterį. O gal jums yra artimas stiprios, principingos, valdingos divos stilius, kuriam priklauso klasikinis juodo švarkelio ir tiesių kelnių derinys, nejučia priverčiantis nepažįstamuosius spėlioti apie tai, kokie tikslai ir ambicijos slepiasi po šia nepriekaištingai kūno formas paryškinančia bei tobulai sudygsniuota nepriklausomos moters uniforma? Kas ji ? Kokia ji? Iš kur ji? BLACK VANILLA kolekcija skirta toms, kurios palieka neišdildomą individualaus stiliaus įspūdį netgi pačioje netikėčiausioje aplinkoje. Intelektuali, knygas dievinanti romantikė, Europos sostines išmaišiusi mados savaičių šurmulio gerbėja, nepretenzinga estetikė ar tiesiog kvapą gniaužianti stileiva, kurios žingsnius nuolat netyčiomis užfiksuoja gatvės mados fotografų blykstės..?

WMBJ kolekcija skirta toms, kurios sugeria kiekvieną gyvenimo skonį, spalvą, nuotaiką, įspūdį, nuotykį ir juo užkrečia tuos, kurie neabejingi ne tik grožiui, tačiau, taip pat, džiaugsmui bei kūrybai. Būti išskirtine, tai reiškia būti ištikima sau ir savo individualiam stiliui. Naujoje BLACK VANILLA kolekcijoje juoda spalva nėra saugi ar visada madinga klasika, greičiau – tai išūkis jums ir jūsų fantazijai.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.