Grožis

Lietuviška kosmetika – “Uoga Uoga”

By  | 

dziungliu eliksyras-didesne-430x480Lietuviškos kosmetikos fenomenas – “Uoga uoga” firmos priemonės. Savo gaminius pati kompanija pristato kaip natūralius bei šviežius, rankų darbo bei pagamintus Lietuvoje. “Uoga uoga” tikina, kad visi gaminiai yra pagaminti tik is nerafinuotų ir grynų aliejų, o vaistažolės, uogos bei medus, reikalingi produktams, yra perkami tik iš patikimų Lietuvos gamintojų. Paskaičius tokį aprašymą tik ir noris gvelbti ir pabandyti kurį nors iš šių gamta alsuojančių produktų.

  • Aliejus plaukams Džiunglių eliksyras (kaina 6.95€)

Ką sako gamintojai: Praturtintas vitaminu E ir ricinos aliejumi šis eliksyras skatina plaukų augimą, suteikia švelnumo ir šilkinio žvilgesio.

Ką sakome mes: pirmas įspūdis – malonus kvapas. Greitesnio plaukų augimo nepastebėjome, galbūt naudojome dar per trumpą laiką, tačiau išsiplovus plaukus jie tikrai švelnesni, minkštesni. Manome, kad tai šauni procedūra plaukams atgaivinti ir palepinti kartą per savaitę. Savotiškas spa namuose. Ar pirktume darsyk? Tikriausiai, kad taip !

  • Apelsinų žiedų hidrolatas (kaina 7.50€)

Ką sako gamintojai: Apelsinų žiedų hidrolatas atgaivina ir tonizuoja visų tipų odą. Ypač tinka riebios bei mišrios odos priežiūrai, nes švelniai sutraukia poras, odą daro švaresnę ir švelnesnę. Pasižymi antibakterinėmis savybėmis.

Ką sakome mes: užsipurškus šios priemonės, pojūtis išties malonus, atrodo, kad ant veido odos nusėdo kažkokio gaivaus šaltinio vanduo, kvepiantis apelsinais. Visgi, kaip bebūtų gaila, kažkokio ryškesnio pokyčio odoje nepastebėjome: nei poras sutraukė, nei oda švaresnė pasidarė. Ar pirktume darsyk? Ne.

  • Citrinų eterinis aliejus (kaina 2.50€)

Ką sako gamintojai: Citrinų eterinis aliejus – gaivos ir švaros pojūtį suteikiančio kvapo, turintis poras sutraukiančių ir odą balinančių savybių. Tinka riebiai ir aknės kamuojamai odai.

Ką sakome mes: aliejų naudojome veido odos garinimo vonelėms. Kvepia tikrai citrinimos, tik nepadauginkite, nes net nosį sutrauks nuo stipraus citrinų kvapo! Dar šiek tiek jo galima įpilti, jei nusprendėte prisileisti pilną vonią vandens ir pasimėgauti naminio spa malonumais. Kvepia maloniai, šiek tiek netgi ramina. Ar pirktume darsyk? Manau, kad taip, tik gal šįsyk kokio nors kitokio kvapo.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.