Grožis

Išskirtinių kvepalų salonas pristato kelionių įkvėptą naują kvapų kolekciją

By  | 

private label evody kolekcija

Evody Parfums įkūrėja Regine Droin , karjerą pradėjo hedonistinėje kosmetikos sferoje, kurioje ji atrado naująją aistrą – aromatus. Dirbdama kartu su žymiausiai Prancūzijos parfumeriais ir įgaudama patirties, Regine įkūrė savo įmonę, paremtą mokymosi principais bei meile kvepalams, jų istorijai, žadinančiai vaizduotę uoslei. Ši aistra užvaldė ir Regine dukrą Cerine. Nuo pat mažų dienų Cerine rodė ypatingą dėmesį aromatams. Ji pati mėgo susigalvoti savo kvepalų formules taip bandydama labiau pažinti kvepalų paslaptis. Celine uoslės įgūdžiai atsiskleidė gana ankstyvoje jaunystėje.

2006 m. Regine ir Celine ikūrė parfumerijos namus Paryžiuje, Saint Germain širdyje, kuriuos pavadinu Evody vardu. Evody reikšmė- medis, turintis šimtą tūkstančių gėlių. Tai lyg aliuzija į jų saloną siūlantį tokią pačią gausybę kvapų. Mamos ir dukros duetas vienas pirmųjų pasiūlė paryžiečiams retus, išskirtinius, įkvėptus asmeninių patyrimų kvepalus ir todėl per trumpą laiko tarpą tapo kultiniais kvepalais ne tik Prancūzijos sostinėje, bet ir už jos ribų.

Naujoji Evody kolekcija Collection d’Ailleurs atspindi gamtos turtingumą bei įvairių kultūrų įvairovę. Šie kvepalai yra įkvėpti parfumerių, Regine ir Cérine, kelionių po įvairias šalis. Kiekvienas kvapas dedikuotas tam tikrai valstybei- Italijai, Indijai, Marokui bei Reuniono salai.
private label evody
Pristatomi keturi šios kolekcijos kvapai:

Evody – Blanc de Sienne
Aromatas įkvėptas nuostabiosios Italijos. Pradinės natos kibirkščiuoja citrinų, bergamočių bei bazilikų kompozicija.  Širdies natoje kelionė į Toskaną: jausminga pieniška figa, žaliasis kiparisas, apelsinmedžio žiedų saldumas, apgaubtas rafinuotos irisų pudros. Bazinėje natoje aromatas šiltėja dėka dominuojančių medžio natų, dervų ir kvapniosios kavos.

Evody – D‘Âme de Pique 

D’Ame de Pique- tai žodžių žaismas, kuris gali būti verčiamas kaip “Pikų dama” ar”Dama su spygliais/ su charakteriu “. Šis aromatas kviečia į gražų rožių slėnį Atlaso kalnuose, Maroke.

Daugeliui parfumerių patinka dirbti su rožių esencijomis, bet tai nėra lengva, nes yra sukurta labai daug rožių aromatų ir susidarė tam tikri aromato suvokimo stereotipai. Tampa vis sunkiau atrasti naują rožių aromatą, kuris būtų nepakartojamas.

Šis aromatas lengvas ir gurmaniškas. Kompoziciją atveria juodųjų serbentų lapų, šafrano ir kriaušių natos. Širdyje karaliauja rožė, kurią papildo aviečių sirupas. Galutinėje aromato natoje įšsiveržia saldamedžio ir vanilės natos, kurios kontrastuoja su saulėtu pačiuliu.

Evody – Ombre fumée

Šio aromato įkvėpimu tapo Reuniono sala Indijos vandenyne: vulkaninė žemė, turtinga augalija, gaivinantis kriokliai. Kvepalų aromatas nukelia mus į tolimą salą. Lengvas citrusų, apelsino ir kipariso šleifas atveria aromatą. Kvapo piramidės centre prabangiai suskamba karališkas vetiveris, kuris auginamas būtent Reuniono saloje, o eterinis aliejus išgaunamas iš vetiverio šaknų. Aromatą užbaigia turtingas ambros ir muskuso bei minkštas prieskoninės pupelės kvapas.

Evody – Noir d’Orient

Aromatas įkvėptas kelionės į Indiją. Įkvėpus aromatą galima pajausti Indijos šalies skonius: atsidurti prieskonių turguje ar tarp egzotinių žydinčių gėlių.

Po pirmo aromato įkvėpimo smilkalai apgaubia savo ramybę. Vėliau prasiskverbia karštas jausmingų ir intensyvių gvazdikėlių bei cinamono prieskonių lietus. Aromatas apjungia šiltus ir viliojančius medžio akordus, o prabangus romo atspalvis kartu su pačiuliu suteikia jam pasakišką ir nepakartojamą įvaizdį.

Su šiais aromatais galite susipažinti Private Label išskirtinių kvepalų salone, Vokiečių g. 9 Vilniuje.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.