Renginiai

Žiemos niūrumą Kaune praskaidrins spalvomis

By  | 

Visame pasaulyje populiarėjant “POP UP” ir “SAMPLE SALE” tipo parduotuvėms pirmą kartą Kaune ir tik dviems dienoms duris atveria lietuviško prekės ženklo Apoteca projektas. “Kai už lango niūruma, norisi spalvų, tai pats geriausias laikas palepinti save ir įnešti šiek tiek džiugesio į gyvenimą” – teigia Inga Tarėlaitė.
„Neturime savo nuolatinės parduotuvės, kurioje galėtumėme suteikti galimybę moterims ir merginoms susidraugauti su mūsų išskirtiniais audiniais, nustoti jų bijoti ir pradėti jais mėgautis kiekvieną dieną. Nusprendėme įlieti šiek tiek spalvų į laikinosios sostinės gatves, todėl į Kauną atvešime visas savo iki šiol turėtas kolekcijas ir dar niekur nematytus bandomuosius modelius, kuriuos bus galima pamatyti, pasimatuoti. Kai kurie pristatomi darbai yra vienetiniai, todėl tai bus tikras lobynas miesto stileivoms.“ – atvirauja Inga

Šiuo metu Inga gyvena San Franciske ir kaip pati teigia, tokios vienadienės parduotuvės ir trumpalaikiai projektai labai madingi ir populiarūs visose Jungtinėse Amerikos Valstijose. Nusidriekia ilgiausios eilės, kai kuriose vietose net reikalinga išankstinė registracija. Neretai taip ir lieki nieko nepešęs, nes tiesiog ateini pavėluotai, arba negali papulti į vidų, nes eilė milžiniška. Lietuvoje tokie projektai vis dar naujiena. Ne taip seniai prekiniai ženklai pradėjo juos rengti, tačiau labai tikėtina, kad greitu laiku tai taps įprasta.

“Jei norisi praskaidrinti savo dieną ir palepinti save, pabendrauti moteriškoje aplinkoje, švęsti penktadienį, kviečiu užsukti ir paplepėti apie šilką, kašmyrą, keliones, madą ir naujausią 2017 pavasario kolekciją “Elements”, kuri prekyboje pasirodys tik kovo mėnesį. Taip pat senąsia kolekcijas įsigyti už ypač patrauklias kainas. Visų pati lauksiu A. Mickevičiaus 23, Kaune, jau šiandien (sausio 20d.) nuo 11 valandos.”

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.