Renginiai

Pirmosios lietuviško prekės ženklo „Stylish Paw” parduotuvės atidaryme – žvaigždžių desantas

By  | 

Stylish Paw parduotuves atidarymas IMG_9014

Drabužių prekės ženklo „Stylish Paw” įkūrėja Rasa Stasionienė, pusantrų metų kurianti laisvalaikio drabužius visai šeimai, savo ištikimiausius kūrybos gerbėjus pakvietė į pirmosios parduotuvės atidarymą. Šventinis renginys su VIP svečiais, magijos triukais ir dovanomis vyko „Ogmios mieste” Vilniuje.

Bene daugiausia džiugesio svečiams kėlė šventės vedėjas magas Algimantas Frankonis, publikai parodęs ne vieną, galvą pasukti vertusį, triuką. Svečiai mėgavosi šampanu, gardžiais užkandžiais ir „Keksiukų pasaulio” specialiai šiai progai ruoštais saldumynais.Viso renginio metu buvo aukojama gyvūnų globos organizacijai VŠĮ „Penkta koja”, o nuo kiekvieno tądien pirkto „Stylish Paw“ drabužio, 10 procentų pirkinio sumos taip pat buvo skiriama šiai labdaros organizacijai. Kartu su prekės ženklo įkūrėja Rasa Stasioniene ir jos vyru Kęstučiu parduotuvės atidaryme linksminosi sesės Irūna Puzaraitė-Čepononė ir Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, orų mergaitė Karolina Liukaitytė, modelis Simona Starkutė, krepšininko Mindaugo Lukauskio žmona Jurgita Lukauskienė su sūnumi Luku, renginių organizatorė Justina Stambrauskaitė, Čiop Čiop studijos vadovė Urtė Mikelevičiūtė, Dainė ir Donatas Baumilos su dukra Smilte, rašytoja Agnė Pačekajė, makiažo meistrė Milita Daikerytė, tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, grupės „4 Roses” merginos, prodiuserė Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė su sūnumi Jokūbu.

Į lietuvišką mados pasaulį greitai įsiveržęs prekės ženklas „Stylish Paw” jau spėjo užkariauti žaismingą laisvalaikio aprangą mylinčius stileivas. Pėdutės logotipu pažymėtais drabužiais mielai rengiasi žinomos šalies moterys, jų vyrai ir vaikai. Pirmosios kolekcijos veidu tapo krepšininko Martyno Pocias žmona šokėja Viktorija Pocienė, o naujausios kolekcijos veidu visai neseniai pasirinkta atlikėja ir krepšininko Simo Jasaičio žmona Oksana Pikul-Jasaitienė.

Drabužių „Stylish Paw“ kūrėja dviejų vaikų mama Rasa Stasionienė kurti moterims pradėjo spontaniškai. Iš pradžių vilnietė save atrado drabužių šunims versle – Lietuvoje atstovavo kokybišką, šiltą ir patogią aprangą būtent keturkojams, tačiau ilgainiui pajuto, kad rūpintis tik šunų drabužiais ji nebenori. Rasa žengė į dar nepatirtą sritį – drabužių modeliavimą moterims. Iš pradžių rūbus kūrė sau ir bičiulėms, o ilgainiui savo kolekcijas pristatė plačiai visuomenei. Ir sulaukė milžiniško susidomėjimo!

„Nemažą patirtį turiu finansų srityje, o ir dirbti pradėjau labai anksti, bet vis neatrasdavau savęs. Staiga supratau, kad prekiaudama drabužiais šunims, save nepakankamai realizuoju, neatsiskleidžia mano visas kūrybiškumas. Taip atsirado „Stylish Paw“ – prekės ženklas moterims, vyrams ir vaikams, – pasakoja Rasa.

Pėdutės logotipu pažymėti drabužiai gaminami iš itališkų, natūralių ir kokybiškų audinių – daugiausia viskozės, o siuvami čia, Lietuvoje. Kasdieniam dėvėjimui skirti drabužiai maloniai priglunda prie kūno, pabrėždami dailiausius figūros linkius. Spalvos – klasikinės ir neįkyrios: raudona, juoda, balta, pilka, mėlyna, švelniai rožinė. Asortimentą sudaro palaidinės, suknelės, džemperiai, kombinezonai vyrams, moterims ir vaikams. Ypač didelio pasisekimo sulaukė drabužiai, kurių pėdutė marginta Lietuvos trispalve – jais puošiasi tikri Lietuvos patriotai sporto aistruoliai.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.