- 100 g sviesto (kambario temperatūros)
- 133 g miltų
- 33 g smulkių manų
- 1/2 arb. š. kepimo miltelių
- 1/2 arb. š. druskos
- kumino, aitriosios paprikos (bukovo), kario ar kitų mėgstamų prieskonių
Minkštą sviestą išsukame su miltais, manais, kepimo milteliais ir druska, kol gauname vientisą tešlą. Suformuojame rutulį, įvyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame šaldytuve 15 minučių.
Tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų iškočiojame 1 cm storio lakštą ir išpjaustome norimos formos sausainius. Apibarstome norimais prieskoniais,
Kepame įkaitintoje iki 200 C orkaitėje apie 25 minutes arba kol krašteliais gražiai paruduoja. Paliekame atvėsti.
Laikome sandariame indelyje.